Tiedotteet

Pikkujoulut / viini-ilta 8.12

Yleinen
Statistikan vuoden viimeisenä tapahtumana järjestetään pikkujoulut viini-iltateemalla lauantaina 8.12 klo 18:00 alkaen. Juhlapaikkana toimii Vincitin Turun toimisto osoitteessa Helsinginkatu 15. Sisäänkäynti parkkipaikan puolelta, "Vincit" -tekstin alta. Ota yhteyttä Ilmariin, jos ovi ei ole auki: 0405715736 Viini-ilta vietetään noudattaen perinteistä Statistikan käytäntöä: jokainen osallistuja tuo mukanaa yhden viinipullon, jonka etiketti on asianmukaisella tavalla peitetty sokkoutuksen varmistamiseksi.  Pullot arvostellaan numeroasteikolla kunnes illan päätteeksi etiketit paljastetaan ja voittaja selviää. Statistika tarjoaa viinin kylkiäiseksi valikoiman juustoja yms. sopivaa oheissyötävää. HUOM! Vincitin toimistolla on käytössä teollisuusmittakaavan vohvelirauta, joten oman suosikkitaikinan voi myös halutessaan pakata mukaan! Tapahtuma on ilmainen, mutta pyydämme osallistujia ilmoittautumaan osallistujamäärän arvioimista varten.    
Read More

Afterwork keskiviikko 12.9 Gastropub Löytö

Yleinen
Statistikan afterwork on täällä taas! Nähdään ravintola Löydön terassilla klo 18 (sisäpihalla), jos sää sallii. Muussa tapauksessa sisätiloissa.   Sinä nuori opiskelija: nyt on erinomainen tilaisuus tulla jututtamaan tilastotieteen alumneja sekä pidemmälle edenneitä opiskelijoita ja kerätä parhaat vinkit aina opintojen suunnittelusta urapolun avaamiseen!   Tervetuloa!
Read More

Kastajaismökkeily 28-29 syyskuuta

Yleinen
Statistikan syysmökeilly ja kastajaiset ovat täällä taas! Sekä uudet että vanhat jäsenet ovat tervetulleita mukaan Statistikan perinteiselle syysmökkeilylle pe 28.9.-la 29.9.2018 Rymättylän Lomahyppäykseen. Mökeille lähdetään Turusta perjantaina klo 15 alkaen kimppakyydeillä - ilmoitathan siis, onko sinulla auto käytettävissäsi ja mihin aikaan pääset lähtemään Turusta. Ilmoita myös, jos olet halukas lähtemään Rymättylästä kohti Turkua jo aiemmin perjantai-illan aikana, jotta saamme sumplittua osallistujat autokyyteihinsä. Lomahyppäys sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu on 10€. Maksu sisältää iltaruuan, yögrillailun antimet ja aamupalan, sekä mökissä yöpymisen ja saunomisen. Näiden lisäksi tarvitset mukaasi omat lakanat sekä halutessasi muita omia eväitä (OPM). Paikat mökille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautumisajan umpeuduttua - ilmoittauduthan 23.9.2018 mennessä täällä. Jos et ole vielä Statistikan jäsen, mutta sinua kiinnostaa tutustua niin tilastotieteen opiskelijoihin kuin ammattilaisiinkin Turun…
Read More

Juhla-afterwork 17.5. Panimoravintola Koulu klo 18:00

Tapahtumat
Statistika ry hyväksyttiin virallisesti yhdistysrekisteriin 17.5.1983. Juhlistamme siis järjestömme virallisia 35-vuotissynttäreitä afterworkin merkeissä Aussie Barissa (Itäinen Rantakatu 23)  Panimoravintola Koulussa (Eerikinkatu 18) klo 18:00 kyseisenä päivänä. Tapahtuma löytyy myös facebookista. Tervetuloa!
Read More

Pääsiäissitsit 29.3.

Tapahtumat
Tervetuloa juhlimaan pääsiäistä Statistikan kanssa perinteisten pääsiäissitsien muodossa! Pääsiäissitsit järjestetään TYYn saunalla kiirastorstaina 29.3.2018 klo 18.00. Pukukoodina toimii kevät ja pääsiäinen, joten nyt on aika kaivaa pupunkorvat kaapin perältä ja kietoutua kevään väreihin. Ilmoittautumisaikaa on sunnuntaihin 25.3. klo 23.59 asti. Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi tehdä tästä linkistä: https://goo.gl/forms/FS1HEUWIz6vKJDd62 Ilmoitathan myös mahdolliset allergiasi ja erityisruokavaliosi! Sitsien hinta on 12€ (alkoholillinen) ja 10€ (alkoholiton), ja sen voi maksaa joko käteisellä paikan päällä tai Statistikan tilille - huomaathan tilille maksaessasi, että tilinumeronne on muuttunut ja se on nykyisin: FI26 4713 0010 0621 49 BIC: POPFFI22​ Tilille maksaessasi kirjoita viestikenttään nimesi + pääsiäissitsit. Kevätterveisin​, Statistikan hallitus
Read More

Ystävänpäiväkeilaus 14.2 klo 19

Tapahtumat
Tervetuloa Statistikan ystävänpäiväkeilaukseen keskiviikkona 14.2 klo 19 Aninkaisten keilahalliin. Tapahtumaa isännöi StatFinnin, minkä johdosta osallistuminen on Statistikan jäsenille täysin ilmaista! Saavu ajoissa paikalle, jottei kenkien valinta syö arvokasta keilailuaikaa. Keilailun (omakustanteiset) jatkot pidetään perinteitä kunnioittaen ravintola Kertussa (Läntinen Pitkäkatu 35) klo 20:30. Ilmoittaudu täältä keilaamaan ja/tai illalliselle viimeistään sunnuntaina 11.2.
Read More

Pikkujoulut 5.12

Tapahtumat, Yleinen
Statistikan pikkujouluja vietetään saunaillan merkeissä itsenäisyyspäivän aattona tiistaina 5.12. osoitteessa Maariankatu 6 b klo 18 alkaen. Tapahtumassa tarjolla pientä jouluhenkistä purtavaa. Pikkujouluja sponsoroi Datoil Oy Tervetuloa!  
Read More

Työpaikkailta 27.10

Tapahtumat
Statistika järjestää työpaikkaillan yhteistyössä Ifin kanssa perjantaina 27.10. Tapahtuma koostuu kahdesta osasta; Turun alueen firmojen esittäytymisestä ja vapaammasta verkostoitumistilaisuudesta. Illan aikana kuullaan 4Pharman, Biostatistiikan yksikön, Datoilin, Statfinnin, Avoltuksen ja Ifin edustajia, joten kesätöistä ja harjoittelusta kiinnostuneiden opiskelijoiden kannattaa ehdottamasti saapua paikalle! Tapahtuma on Statistikan jäsenille maksuton. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä välittömästi etusivun kaavakkeella. Jäsenyys on niin ikään maksutonta eikä se sido mihinkään. Aiemmasta tiedotteesta poiketen illan rennompaa puoliskoa ei järjestetä Ifin saunatiloissa, jotka menivät yllättäen remonttiin tapahtuman sunnitteluvaiheessa. Tilasäännösten vuoksi joudumme rajoittamaan verkostoitumisosuuden osallistujamäärän 25 ensinmäiseksi ilmoittautuneeseen. Ilmoittaudu viimeistään 23.10 täältä! Illan ohjelma: Tapahtumapaikka: Kalevantie 3, Turku, liukuovista sisään klo 17.00 tilaisuuden aloitus klo 19.00 Virallinen osuus päättyy
Read More