Pikkujoulut / viini-ilta 8.12

Statistikan vuoden viimeisenä tapahtumana järjestetään pikkujoulut viini-iltateemalla lauantaina 8.12 klo 18:00 alkaen. Juhlapaikkana toimii Vincitin Turun toimisto osoitteessa Helsinginkatu 15. Sisäänkäynti parkkipaikan puolelta, ”Vincit” -tekstin alta. Ota yhteyttä Ilmariin, jos ovi ei ole auki: 0405715736

Viini-ilta vietetään noudattaen perinteistä Statistikan käytäntöä: jokainen osallistuja tuo mukanaa yhden viinipullon, jonka etiketti on asianmukaisella tavalla peitetty sokkoutuksen varmistamiseksi.  Pullot arvostellaan numeroasteikolla kunnes illan päätteeksi etiketit paljastetaan ja voittaja selviää. Statistika tarjoaa viinin kylkiäiseksi valikoiman juustoja yms. sopivaa oheissyötävää. HUOM! Vincitin toimistolla on käytössä teollisuusmittakaavan vohvelirauta, joten oman suosikkitaikinan voi myös halutessaan pakata mukaan!

Tapahtuma on ilmainen, mutta pyydämme osallistujia ilmoittautumaan osallistujamäärän arvioimista varten.