Kastajaismökkeily 28-29 syyskuuta

Statistikan syysmökeilly ja kastajaiset ovat täällä taas!

Sekä uudet että vanhat jäsenet ovat tervetulleita mukaan Statistikan perinteiselle syysmökkeilylle pe 28.9.-la 29.9.2018 Rymättylän Lomahyppäykseen.

Mökeille lähdetään Turusta perjantaina klo 15 alkaen kimppakyydeillä – ilmoitathan siis, onko sinulla auto käytettävissäsi ja mihin aikaan pääset lähtemään Turusta. Ilmoita myös, jos olet halukas lähtemään Rymättylästä kohti Turkua jo aiemmin perjantai-illan aikana, jotta saamme sumplittua osallistujat autokyyteihinsä.

Lomahyppäys sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu on 10€. Maksu sisältää iltaruuan, yögrillailun antimet ja aamupalan, sekä mökissä yöpymisen ja saunomisen. Näiden lisäksi tarvitset mukaasi omat lakanat sekä halutessasi muita omia eväitä (OPM). Paikat mökille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautumisajan umpeuduttua – ilmoittauduthan 23.9.2018 mennessä täällä.

Jos et ole vielä Statistikan jäsen, mutta sinua kiinnostaa tutustua niin tilastotieteen opiskelijoihin kuin ammattilaisiinkin Turun alueella, voit liittyä jäseneksi ilmaiseksi etusivulla.

Liittymällä Statistikan jäseneksi pääset mukaan Statistikan järjestämiin työelämä- ja hauskanpitotapahtumiin. Tänä syksynä on mökkireissun lisäksi tiedossa ainakin excursio ja työelämäiltama sekä vapaamuotoisempia tapahtumia.

Jos sinulla on kysyttävää mökkireissusta tai jäsenyydestä, voit lähestyä Statistikaa sähköpostitse statistika-hallitus[at]googlegroups.com.

Tervetuloa uudet ja vanhat!

Mökkiterveisin,

Statistikan hallitus