Työpaikkailta 27.10

Statistika järjestää työpaikkaillan yhteistyössä Ifin kanssa perjantaina 27.10.

Tapahtuma koostuu kahdesta osasta; Turun alueen firmojen esittäytymisestä ja vapaammasta verkostoitumistilaisuudesta. Illan aikana kuullaan 4Pharman, Biostatistiikan yksikön, Datoilin, Statfinnin, Avoltuksen ja Ifin edustajia, joten kesätöistä ja harjoittelusta kiinnostuneiden opiskelijoiden kannattaa ehdottamasti saapua paikalle!

Tapahtuma on Statistikan jäsenille maksuton. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä välittömästi etusivun kaavakkeella. Jäsenyys on niin ikään maksutonta eikä se sido mihinkään.

Aiemmasta tiedotteesta poiketen illan rennompaa puoliskoa ei järjestetä Ifin saunatiloissa, jotka menivät yllättäen remonttiin tapahtuman sunnitteluvaiheessa. Tilasäännösten vuoksi joudumme rajoittamaan verkostoitumisosuuden osallistujamäärän 25 ensinmäiseksi ilmoittautuneeseen.

Ilmoittaudu viimeistään 23.10 täältä!

Illan ohjelma:

Tapahtumapaikka: Kalevantie 3, Turku, liukuovista sisään

  • klo 17.00 tilaisuuden aloitus
  • klo 19.00 Virallinen osuus päättyy